Växjö Roller Derby Presenter…

…. nästa person i tränartruppen är

23666570_10156801792349746_493803357_n.jpg

Namn?
IT #22.

Hur länge har du rullat?
Jag började rulla under våren 2016, så nu är det snart två år.

Varför Roller derby?
För denna sport är en lagsport med allt positivt med att vara ett lag, men med individuella mål och visioner vilket gör att alla kan känna sig delaktiga och att de tillför något till sporten.

Vad är det bästa med sporten?
Det bästa med sporten tycker jag är gemenskapen som finns inom och utanför föreningsnivå. Det är alltid skratt och glädje i mötet med andra lag och ett bout avslutas med att man kramar varandra. Det är blodigt allvar på tracket men när vi kliver av är vi alla del i gemenskapen.

Vad är det bästa med Växjö Roller Derby?
Det bästa med just VXRD är att vi väljer glädjen och att kämparglöden inom föreningen bara blir starkare och starkare, det är fantastiskt att se de erfarna åkarna peppar och lyfter våra freshisar.

Din specialitet på tracket?
Jag spelar jammer och är snabb och flexibel trots stabilitet och styrka. Jag bara köttar!

Vilken är din bästa pepplåt?
Jag lyssnar inte på musik..

Vad ligger ditt fokus just nu?
Just nu har jag fullt fokus på freshies och kommande MS strax innan jul. Vi har försökt att peppa och lägga fokus på att MS inte är ett test som man måste klara utan mer en säkerhetsdel som behövs för att gynna ett tryggt spel för dig själv och övriga på tracket. Detta är inget som ska komma med ångest eller andra dåliga grejer utan bara ett steg längre in i den fantastiska världen av Roller derby. Jag brinner för att lära ut och jag hoppas att det speglas i mitt engagemang på träningarna.

Vad ser du fram emot denna terminen?
Jag ser fram emot MS och att få se hur långt alla har kommit och se vad vi kan utveckla och förbättra till vårterminen.